Sekce


OOÚ - Základní rozcestník

Ochrana osobních údajů je pro nás důležitá. Dodržujeme č. 101/2000 Sb. i č. 127/2005 Sb. a jsme připraveni i na velkou změnu, která nás všechny čeká od 25. května 2018, a sice na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.

Tato stránka je rozcestník, klikněte na oblast, která vás zajímá:

OOÚ na tomto webu.
Jak je řešena problematika osobních údajů na tomto webu? V souladu s platnými zákony a připravena na GDPR.
Dozvíte se:
  • Jaké údaje sbíráme?
  • Za jakým účelem?
  • Jáká máte práva?
Jak na cookies
Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na Váš počítač. Při další návštěvě stránky je prohlížeč rozpozná a pošle zpět serveru.
Přečtěte si:
  • Co jsou cookies?
  • Proč je na webu potřebujeme?
  • Jak lze cookie smazat?
GDPR
Informace dle GDPR: Zpracování osobních údajů.
Obsah:
  • 1. Základní informace
  • 2. Správce
  • 3. Další informace

Program Medializujeme Česko

Tento web byl spolufinancován v rámci programu Medializujeme ČESKO.cz na podporu a modernizaci obcí ČR. V rámci programu může každá obec získat až 75% dotace na obecní web.
Najdete nás také na sociálních sítích.

Oficiální partneři programu

Uživatel


Registrace

Vyhledávání

Zadejte hledaný výraz a vyberte, kde jej chcete hledat.

Nezadali jste text

Vyberte jazyk

Kliknutím na možnost v seznamu jazyků stránku přeložíte.


Zavři výběr jazyka


OOÚ - Základní rozcestník

Ochrana osobních údajů je pro nás důležitá. Dodržujeme č. 101/2000 Sb. i č. 127/2005 Sb. a jsme připraveni i na velkou změnu, která nás všechny čeká od 25. května 2018, a sice na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”.

Tato stránka je rozcestník, klikněte na oblast, která vás zajímá:

OOÚ na tomto webu.
Jak je řešena problematika osobních údajů na tomto webu? V souladu s platnými zákony a připravena na GDPR.
Dozvíte se:
  • Jaké údaje sbíráme?
  • Za jakým účelem?
  • Jáká máte práva?
Jak na cookies
Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na Váš počítač. Při další návštěvě stránky je prohlížeč rozpozná a pošle zpět serveru.
Přečtěte si:
  • Co jsou cookies?
  • Proč je na webu potřebujeme?
  • Jak lze cookie smazat?
GDPR
Informace dle GDPR: Zpracování osobních údajů.
Obsah:
  • 1. Základní informace
  • 2. Správce
  • 3. Další informace